Visites

contador de visitas

Entitat Col-laboradora

El Temps a Masquefa

Entrenos

Les nostres Sortides

Benvinguts a Masquefa Trail, entitat esportiva sense ànim de lucre,  que te com a principal objectiu fomentar la participació de totes aquelles persones que comparteixen amb nosaltres la seva passió per l’esport de lleure, caminar/ córrer  sense distinció de sexe, edat o condició.

Intercanviar impressions, compartir rutes, mètodes d’entrenaments, preparar entrenaments conjunts i orientats, animar a participar en curses populars, son part dels continguts que podem oferir i rebre al mateix temps.

Com ja sabeu disposem  de Web, masquefatrail.com, que anirem millorant amb continguts d’interès, com reculls de premsa, calendari de curses consensuades per l’entitat, galeria fotogràfica, caminades, etc..pagina Facebook Masquefa trail, i correu electrònic  que vehicularan i seran nexe d’unió per: convocatòries, compartir events, moments, penjar fotos etc.. També facilitarem número de Washap per tots aquells que no disposin d’ altres vies de comunicació.

Per motius d’infraestructures, encara no disposem de local on poder desenvolupar reunions, però estem treballant   per aconseguir-lo aviat. Us anirem informarem puntualment.

Masquefa Trail neix de l’amistat i pretén augmentar-la,  fent-la extensiva a tots els que vulguin compartir la il·lusió amb nosaltres,   envers aquest projecte.

Agrair l’ajuda rebuda per l’ajuntament de Masquefa que ens a recolzat en tot moment, i a les donacions rebudes per les  diferents entitats del poble, que han cregut en aquest projecte finalment fet realitat. Esperem tornar-los la confiança rebuda mostrant-nos dignes aparadors  publicitaris dels seus negocis i representar Masquefa a totes aquelles poblacions i llocs que visitarem per participar de les seves caminades i curses populars.


Que fas encara quiet? Camina, corre,  gaudeix, aprèn, comparteix, esforçat, viu Masquefa Trail.

“SOMIEN PETJADES CORREM JUNTS”


Copyright © 2014 - 2017 Masquefa Trail