Visites

contador de visitas

Entitat Col-laboradora

El Temps a Masquefa

Entrenos

Les nostres SortidesCarta de l'Associacío Alma a Masquefa Trail.
Benvolgut Manolo,

Em poso en contacte amb tu, per agrair-te molt sincerament a tu i a totes les persones que formen part de Masquefa Trail haber pensat amb la nostre associació a l'hora d'organitzar la Nit en Blanc, la cual va ser un gran exit i us volem felicitar.

T'adjunto una petita carta adreçada a tots vosaltres.

Qualsevol cosa que nosaltres puguen fer, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Una gran abraçada,

Xavier Francès


Masquefa , 1 d´agost 2015

Per Masquefa Trail:

L’Associació Alma vetlla per la protecció i el respecte a les persones amb discapacitat intel·lectual i vol contribuir a millorar la seva qualitat de vida, potenciar les seves capacitats, evitar situacions de desemparament, i sensibilitzar la societat.

El nostre gran objectiu és que els nens i nenes de Masquefa que pugin tenir alguna discapacitat intel·lectual és puguin integrar dins del seu poble que és el seu entorn, a on ells es senten segurs; coneixen els seus veïns, amics i companys, i a on ells poden desenvolupar-se i ser feliços.

 La integració passa tant per l´ estudi, lleure i el treball. Per tant, paper clau per l´ integració de les persones amb discapacitat són les famílies , l´escola , les associacions com l´Esplai o la vostre ; Masquefa Trail, sensibilitzades amb aquest engrescador objectiu de que tots som únics i que de les diferencies de cadascun aprenem i som millors.

 Agrair-vos de tot cor, la vostre col.laboració , haver pensat amb nosaltres quan vàreu organitzar la Nit en Blanc demostra un cop més de que sou més que persones sou amics amb grans cors.

 Moltes gràcies a tots. Associació Alma 

Copyright © 2014 - 2017 Masquefa Trail